04/07/2022 04/07/2022 Ξεκίνησαν και φέτος οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στις εγκαταστάσεις της Χριστιανικής Στέγης Πύργου στο Κούμανι Ηλείας. Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται μέσα στο πανέμορφο δάσος της Φολόης. Στην πρώτη περίοδο φιλοξενούνται τα κορίτσια Δημοτικού. Το Σάββατο 2 Ιουλίου επισκέφθηκε την κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά και παρακολούθησε...
04 Ιουλίου, 2022 - 13:12

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στις κατασκηνώσεις στο Κούμανι Ηλείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στις κατασκηνώσεις στο Κούμανι Ηλείας

Ξεκίνησαν και φέτος οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στις εγκαταστάσεις της Χριστιανικής Στέγης Πύργου στο Κούμανι Ηλείας. Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται μέσα στο πανέμορφο δάσος της Φολόης. Στην πρώτη περίοδο φιλοξενούνται τα κορίτσια Δημοτικού.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου επισκέφθηκε την κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά και παρακολούθησε τις δραστηριότητες και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοίμασαν. Έπειτα δέχθηκε τα παιδιά στο μυστήριο της μετανοίας και εξομολογήσεως.

Την Κυριακή στις 3 Ιουλίου λειτούργησε στο εκκλησάκι της κατασκήνωσης, όπου μετέλαβαν οι κατασκηνώτριες.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου τα παιδιά επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στις 2 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να γίνει η Β΄ περίοδος αγοριών και στις 12 Αυγούστου η Β΄ κοριτσιών έως τις 22 Αυγούστου.

Δηλώσεις συμμετοχής. Εγγραφές πραγματοποιούνται,έως συμπληρώσεως των θέσεων. Στο Ναύπλιο, ώρες καταστημάτων στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (Λεωφόρος Αμαλίας 7) και στο Άργος στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή φωτογραφιών: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων