19/09/2020 19/09/2020 Αγιασμό για την έναρξη των δραστηριοτήτων της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας για το έτος 2020-2021 τέλεσε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Τα μαθήματα γίνονται στο Κέντρο Επτανησιακής μουσικής και πολιτισμού στην Στρατιά Γαρίτσας και τα παιδιά της Χορωδίας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ....
19 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:43

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας κοντά στα παιδιά του πολιτισμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας κοντά στα παιδιά του πολιτισμού

Αγιασμό για την έναρξη των δραστηριοτήτων της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας για το έτος 2020-2021 τέλεσε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Τα μαθήματα γίνονται στο Κέντρο Επτανησιακής μουσικής και πολιτισμού στην Στρατιά Γαρίτσας και τα παιδιά της Χορωδίας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Χριστίνας Καλλιαρίδου παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος για μία ακόμη φορά συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο της Χορωδίας κ. Τάκη Μεταλληνό, όσο και τη μαέστρο εκφράζοντας τη χαρά του που βρέθηκε κοντά στα παιδιά του πολιτισμού, στα παιδιά που σε μία εποχή οπότε οι δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού κλείνουν τον κόσμο στον εαυτό του, αυτά παλεύουν να δημιουργήσουν, να χαρούν, να διασώσουν τον κερκυραϊκό πολιτισμό και το μουσικό ήθος που ομορφαίνει και δίνει αισιοδοξία στη ζωή. Ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι προσεύχεται γι’ αυτά τα παιδιά στον Θεό, ώστε να μπορούν με υγεία και όρεξη να ξαναρχίσουν τις προσπάθειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων