20/01/2022 20/01/2022 Μέσα σε ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρ’ όλα τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, η κοπή της πίτας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Τα παιδιά τραγούδησαν και μοίρασαν ευχές, ενώ στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 20:29

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε την βασιλόπιτα του 10ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε την βασιλόπιτα του 10ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

Μέσα σε ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρ’ όλα τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, η κοπή της πίτας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Τα παιδιά τραγούδησαν και μοίρασαν ευχές, ενώ στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Δημήτριος Δεληγιάννης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων