19/09/2021 19/09/2021 Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου 2021 στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου Ανεμομύλου, η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο Χατζηνικολάου, με θέμα την οικογένεια και τους νέους στις μέρες της πανδημίας. Πώς μπορεί η χριστιανική πίστη και παράδοση...
19 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2021 - 22:18

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας για την οικογένεια και τους νέους στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας για την οικογένεια και τους νέους στην Κέρκυρα

Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου 2021 στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου Ανεμομύλου, η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο Χατζηνικολάου, με θέμα την οικογένεια και τους νέους στις μέρες της πανδημίας.

Πώς μπορεί η χριστιανική πίστη και παράδοση να δώσει εμπνεύσεις σε ημέρες δυσκολίας στην επικοινωνία, άγχους και απουσίας προσανατολισμού; Γιατί τα φαινόμενα βίας εντείνονται; Υπάρχει ελπίδα;

Ο Μητροπολίτης θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό.

Στην εκδήλωση που θα γίνει σε ανοιχτό χώρο θα ισχύσουν τα μέτρα προστασίας κατά covid -19 της δημόσιας υγείας και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων