03/04/2019 03/04/2019 Η Ιεραποστολική Σύναξη Νέων του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, στα πλαίσια των ιεραποστολικών συνάξεών της, έχει τη χαρά να υποδεχτεί στην Κυψέλη, Τρυγόνος 3, κατά την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στις 7 μ.μ., τον Μητροπολίτη Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας, κ.κ. Γεώργιο. Ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει για το ιεραποστολικό έργο που επιτελεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία της...
03 Απριλίου, 2019 - 17:04

Ο Μητροπολίτης Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας κ.κ. Γεώργιος στην Κυψέλη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας κ.κ. Γεώργιος στην Κυψέλη

Η Ιεραποστολική Σύναξη Νέων του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, στα πλαίσια των ιεραποστολικών συνάξεών της, έχει τη χαρά να υποδεχτεί στην Κυψέλη, Τρυγόνος 3, κατά την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στις 7 μ.μ., τον Μητροπολίτη Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας, κ.κ. Γεώργιο.

Ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει για το ιεραποστολικό έργο που επιτελεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

 

ΦΩΤΟ: Ο Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στην Μιχαλούπολη (Μιχάλοβτσε-Michalovce) της Σλοβακίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων