12/07/2021 13/07/2021 Μέσα στο πλαίσιο των ποιμαντικών επισκέψεων κατά την θερινή περίοδο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Πατάρων κ. Αθηναγόρα, Βοηθού του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 το πρωί επισκέφθηκαν την κατασκήνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων “Η Χριστιανική Αγωγή” στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων. Εκεί έτυχαν...
12 Ιουλίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 12:46

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στην κατασκήνωση της Γ.Ε.Χ.Α. Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στην κατασκήνωση της Γ.Ε.Χ.Α. Τρικάλων

Μέσα στο πλαίσιο των ποιμαντικών επισκέψεων κατά την θερινή περίοδο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Πατάρων κ. Αθηναγόρα, Βοηθού του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 το πρωί επισκέφθηκαν την κατασκήνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων “Η Χριστιανική Αγωγή” στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων.

Εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής από τα κορίτσια και τα στελέχη με επικεφαλής την Αρχηγό κ. Πολυξένη Μουσαφείρη.

Κατά την εκεί επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα κορίτσια και τους υπευθύνους της κατασκηνώσεως και να απολαύσει κατασκηνωτικές δραστηριότητες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων