21/02/2020 21/02/2020 Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ομάδα από το Γενικό Λύκειο Κολυμβαρίου, αποτελούμενη από 25 μαθητές, 3 καθηγητές και τον Διευθυντή κ. Ζαχαρία Κουτουλάκη, επισκέφτηκε την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πρόγραμμα ERASMUS+. Το θέμα που έχει αναλάβει το ΓΕΛ Κολυμβαρίου, αφορά το ηλιακό ρολόι της ΟΑΚ και για το λόγο αυτό...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2020 - 14:48

Ο τρόπος λειτουργίας ενός φωτοβολταϊκού πάνελ στην Ο.Α.Κ.

Διαδώστε:
Ο τρόπος λειτουργίας ενός φωτοβολταϊκού πάνελ στην Ο.Α.Κ.

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ομάδα από το Γενικό Λύκειο Κολυμβαρίου, αποτελούμενη από 25 μαθητές, 3 καθηγητές και τον Διευθυντή κ. Ζαχαρία Κουτουλάκη, επισκέφτηκε την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πρόγραμμα ERASMUS+.

Το θέμα που έχει αναλάβει το ΓΕΛ Κολυμβαρίου, αφορά το ηλιακό ρολόι της ΟΑΚ και για το λόγο αυτό το Ίδρυμα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη διεξαγωγή του Προγράμματος.

 

 

Ο επιστημονικός συνεργάτης και Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας, Παραρτήματος της ΟΑΚ, Αντώνης Καλογεράκης, συζήτησε με τους μαθητές για τα θέματα των ΑΠΕ και τους έδειξε στην πράξη, τον τρόπο λειτουργίας ένα φωτοβολταϊκού πάνελ με μπαταρία, μέσω του οποίου παράγεται ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς να εκπέμπονται τοπικά ρύποι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων