23/08/2022 23/08/2022 Τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Χαλκίδος επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο στις 20 και 21 Αυγούστου 2022, ο οικείος ιεράρχης κ. Χρυσόστομος όπου εξελίσσεται η Στ’ κατασκηνωτική περίοδος για τα αγόρια Λυκείου. Ο Μητροπολίτης μιλώντας στους νέους αναφέρθηκε στην Ιερά Εξομολόγηση και στην Ανάσταση. Τον ιεράρχη τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου – Προϊστάμενος της Ενορίας του...
23 Αυγούστου, 2022 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2022 - 19:42

Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως

Τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Χαλκίδος επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο στις 20 και 21 Αυγούστου 2022, ο οικείος ιεράρχης κ. Χρυσόστομος όπου εξελίσσεται η Στ’ κατασκηνωτική περίοδος για τα αγόρια Λυκείου.

Ο Μητροπολίτης μιλώντας στους νέους αναφέρθηκε στην Ιερά Εξομολόγηση και στην Ανάσταση.

Τον ιεράρχη τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου – Προϊστάμενος της Ενορίας του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, ο υπαρχηγός Αρχιμ. Ιωάννης Βουτσιλάκος – Εφημέριος-Ιεροκήρυκας, τα λαϊκά στελέχη και οι κατασκηνωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στην αγιογραφική μελέτη, στον Ι. Ναό Αγίων Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Ολυμπιάδος της Διακονίσσης.

Την Κυριακή το πρωί στον Ι. Ναό της Κατασκήνωσης, τελέσθηκε ο Όρθρος, η αρχιερατική χοροστασία και η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, με συλλειτουργούς τον π. Αιμιλιανό και τον π. Ιωάννη, με την αθρόα συμμετοχή όλων των κατασκηνωτών, που κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχοντας προσέλθει την προηγουμένη στο Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, που διηκόνησαν οι δύο Ιερείς, κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων