27/02/2021 27/02/2021 Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης προχώρησε σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Kίτρους, Κατερίνης και Κατερίνης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία αυτή και επισκέφθηκε τη σχολική κοινότητα την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Τον υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Διευθυντής...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 10:35

Οι μαθητές της Κατερίνης συνδράμουν την Ιερά Μητρόπολη

Διαδώστε:
Οι μαθητές της Κατερίνης συνδράμουν την Ιερά Μητρόπολη

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης προχώρησε σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Kίτρους, Κατερίνης και Κατερίνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία αυτή και επισκέφθηκε τη σχολική κοινότητα την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Τον υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αθανάσιος Καρακούσης με καθηγητές, καθώς και ο Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου Μιχαήλ-Άγγελος Δημάσης και άλλοι μαθητές.

Τα συγκεντρωθέντα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος Ιερέας του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης» π. Σταύρος Κοσέογλου προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή του στη σχολική κοινότητα και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Στις κρίσιμες και δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Ενοριακά παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σε εβδομαδιαία βάση πολλές οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής.

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης για την πρωτοβουλία τους. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς, που έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς προέρχεται από τα παιδιά μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων