14/03/2024 14/03/2024 Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, πληροφορηθείς την κατηχητική δραστηριότητα μαθητών του Μουστάκειου Δημοτικού σχολείου, συνεχάρη τους πρεσβυτέρους Ιάκωβο Στεφάνου και Δημήτριο Νίκα και τους εκπαιδευτικούς για την ιεραποστολική πρωτοβουλία τους. Οι μαθητές του Μουστάκειου Δημοτικού σχολείου, ύστερα από πρωτοβουλία του Εφημερίου Πρεσβυτέρου Δημητρίου Νίκα και των διδασκάλων τους, προσεκόμισαν...
14 Μαρτίου, 2024 - 20:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 20:56

Οι Μαθητές του Μουστάκειου Δημοτικού Σχολείου Άνδρου μνημόνευσαν των ζώντων και κεκοιμημένων οικείων τους

Διαδώστε:
Οι Μαθητές του Μουστάκειου Δημοτικού Σχολείου Άνδρου μνημόνευσαν των ζώντων και κεκοιμημένων οικείων τους

Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, πληροφορηθείς την κατηχητική δραστηριότητα μαθητών του Μουστάκειου Δημοτικού σχολείου, συνεχάρη τους πρεσβυτέρους Ιάκωβο Στεφάνου και Δημήτριο Νίκα και τους εκπαιδευτικούς για την ιεραποστολική πρωτοβουλία τους.

Οι μαθητές του Μουστάκειου Δημοτικού σχολείου, ύστερα από πρωτοβουλία του Εφημερίου Πρεσβυτέρου Δημητρίου Νίκα και των διδασκάλων τους, προσεκόμισαν ο καθένας τα ονόματα των οικείων τους, ζώντων και κεκοιμημένων, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης πέντε θεματικών Κατηχητικών Ενοτήτων.

Αυτή η ιεραποστολική πρωτοβουλία έγινε κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία, στις 4 Μαρτίου, υπό του Πρεσβυτέρου Ιακώβου Στεφάνου, στο προευτρεπισμένο από τον κ. Δημ. Γρυμάνη, Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Πάντων, στην Πίσω Μεριά Άνδρου, δίπλα ακριβώς στο Σχολείο των μαθητών.

Οι Κατηχητικές Ενότητες πραγματοποιήθηκαν κάθε Δευτέρα, από 12 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, με θέμα την Προσκομιδή και την Θεία Λειτουργία, με στόχο τη βιωματική προσέγγιση των παιδιών στην τέλεση της Θείας Ευχαριστίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων