08/01/2020 08/01/2020 Την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των Θεοφανείων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, με τη συμμετοχή όλων των Ενοριών – Κοινοτήτων του Σύδνεϋ, στην παραθαλάσσια τοποθεσία Yarra Bay Bicentennial Park. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά τον φετινό εορτασμό, η σκέψη μας θα βρίσκεται στα θύματα και στους πληγέντες από τις...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 13:05

Οι νέοι της Αρχιεπ. Αυστραλίας κοντά στους πυρόπληκτους

Διαδώστε:
Οι νέοι της Αρχιεπ. Αυστραλίας κοντά στους πυρόπληκτους

Την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των Θεοφανείων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, με τη συμμετοχή όλων των Ενοριών – Κοινοτήτων του Σύδνεϋ, στην παραθαλάσσια τοποθεσία Yarra Bay Bicentennial Park.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά τον φετινό εορτασμό, η σκέψη μας θα βρίσκεται στα θύματα και στους πληγέντες από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές που μαίνονται στην αυστραλιανή επικράτεια. Για τον λόγο αυτό, η καθιερωμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μετά από τον καθαγιασμό των υδάτων, θα έχει και χαρακτήρα φιλανθρωπικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Κεντρική Επιτροπή Νεολαίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας θα συγκεντρώνει χρήματα, από τις ευγενικές δωρεές των συμμετεχόντων, τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Πρόγραμμα:

1 μ.μ. – Τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

2 μ.μ. – Εορταστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή μουσική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων