20/12/2023 20/12/2023 Με την πληθωρική παρουσία πολλών παιδιών, συνοδευομένων από γονείς, υπευθύνους ιερείς, κατηχητές και κατηχήτριες των ενοριακών συνάξεων της πόλεως των Σερρών και της ευρύτερης Μητροπολιτικής περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, το απόγευμα, στην πλατεία «Μητροπολίτου Μαξίμου» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, η φωταγώγηση του φυσικού έλατου, το οποίο εφύτευσε προ 16ετίας,...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 20:14

Οι νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο

Διαδώστε:
Οι νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο

Με την πληθωρική παρουσία πολλών παιδιών, συνοδευομένων από γονείς, υπευθύνους ιερείς, κατηχητές και κατηχήτριες των ενοριακών συνάξεων της πόλεως των Σερρών και της ευρύτερης Μητροπολιτικής περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, το απόγευμα, στην πλατεία «Μητροπολίτου Μαξίμου» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, η φωταγώγηση του φυσικού έλατου, το οποίο εφύτευσε προ 16ετίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Στη γεμάτη νεανικό παλμό και ενθουσιασμό εόρτια αυτή εκδήλωση, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Σερρών, καθώς και η στρατιωτική χορωδία του 10ου Συντάγματος Πεζικού, οι οποίοι απέδωσαν με μοναδικό τρόπο χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεολόγος ευλόγησε με την πατρική του παρουσία όλους και βεβαίως ήταν εκεί και στην κλήρωση για τα παιδιά με πλούσια δώρα. Κατ’ αυτή κληρώθηκαν βιβλία, ποδήλατα, επιτραπέζια παιχνίδια και δόθηκαν διάφορα γλυκίσματα. Ευχή και προσευχή όλων ήταν τα εφετεινά Χριστούγεννα να μοσχοβολήσουν από Χριστό, πίστη, χαρά, ελπίδα και αγάπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα νιάτα της Εκκλησίας, ευαισθητοποιημένα στο φιλάνθρωπο πνεύμα των αγίων ημερών, προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, καλλιεργώντας στην πράξη τις μεγάλες αρετές της χριστιανικής αγάπης και της αλληλεγγύης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων