23/08/2019 23/08/2019 Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον οι τριήμερες εξορμήσεις των κοριτσιών, που πραγματοποιήθηκαν στη Λέρο, 19-22/8/2019. Τα παιδιά που πήραν μέρος στις κατασκηνώσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως, είχαν την μοναδική ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν και να κολυμπήσουν στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας της Αγίας Κιουράς, αλλά και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορες ενέργειες...
23 Αυγούστου, 2019 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 19:17

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εξορμήσεις των κοριτσιών στη Λέρο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εξορμήσεις των κοριτσιών στη Λέρο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον οι τριήμερες εξορμήσεις των κοριτσιών, που πραγματοποιήθηκαν στη Λέρο, 19-22/8/2019.

Τα παιδιά που πήραν μέρος στις κατασκηνώσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως, είχαν την μοναδική ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν και να κολυμπήσουν στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας της Αγίας Κιουράς, αλλά και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορες ενέργειες και αντικείμενα.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τα κορίτσια παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή ειδικά μαθήματα για πρώτες βοήθειες, από εκπαιδευτικούς του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματολογίας Λέρου.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά και επίδειξη στους τραυματισμούς άνω και κάτω άκρων, περιδέσεις με κυλινδρικό επίδεσμο, τοποθέτηση τριγωνικού επιδέσμου, τοποθέτηση ατόμου που υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο σε θέση ασφαλείας, εκπαίδευση στον χειρισμό κοιλιακής ώθησης σε περίπτωση πνιγμονής, κ.α.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων