03/06/2019 03/06/2019 Το “Παιδικό Θεολογικό Εργαστήρι” του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Ψυχικού ολοκλήρωσε για πρώτη φορά φέτος τον κύκλο μαθημάτων του. Μέσα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια τα παιδιά εμπλούτισαν τις γνώσεις τους στην Παλαιά Διαθήκη, στην Καινή διαθήκη, στην ιστορία, στην αγιογραφία και στη Βυζαντινή Μουσική. Έμαθαν επίσης να πειθαρχούν, να λειτουργούν ομαδικά. Έμαθαν με...
03 Ιουνίου, 2019 - 20:19

Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ψυχικού

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ψυχικού

Το “Παιδικό Θεολογικό Εργαστήρι” του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Ψυχικού ολοκλήρωσε για πρώτη φορά φέτος τον κύκλο μαθημάτων του. Μέσα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια τα παιδιά εμπλούτισαν τις γνώσεις τους στην Παλαιά Διαθήκη, στην Καινή διαθήκη, στην ιστορία, στην αγιογραφία και στη Βυζαντινή Μουσική.

Έμαθαν επίσης να πειθαρχούν, να λειτουργούν ομαδικά. Έμαθαν με τις εξορμήσεις μας σε μουσεία και ιδρύματα, πώς είναι η ζωή των τυφλών συνανθρώπων μας, τον σεβασμό στο περιβάλλον, γνωρίστηκαν με τα παιδιά της κιβωτού του κόσμου και τον π. Αντώνιο, αγάπησαν τα ζώα και έμαθαν αρκετά για το pet therapy.

Η μουσικοκινητική βοήθησε στο μάθημα των παραδοσιακών χορών. Πάνω απ’ όλα όμως περάσαμε όμορφα και δημιουργικά μέσα στην αγκαλιά της Εκκλησίας. Σε όλα αυτά ιδιαίτερα συνέβαλε η υπεύθυνη του εργαστηρίου κ. Μαρία Καλύβα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων