09/07/2019 09/07/2019 Κατά την Α’ περίοδο της εφετινής λειτουργίας του Ολοήμερου Θερινού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, στο “Χωριό της Αθήνας”, στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου, φιλοξενήθηκαν 37 παιδιά, τα οποία, υπό την ευθύνη και επίβλεψη του Αρχιμ. Βενέδικτου Φραγκογιάννη, και των Ομαδαρχών-Κατηχητών του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, Πρεσβ. Λουκά...
09 Ιουλίου, 2019 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 18:26

Ολοκληρώθηκε η Α’ περίοδος του Θερινού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η Α’ περίοδος του Θερινού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης

Κατά την Α’ περίοδο της εφετινής λειτουργίας του Ολοήμερου Θερινού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, στο “Χωριό της Αθήνας”, στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου, φιλοξενήθηκαν 37 παιδιά, τα οποία, υπό την ευθύνη και επίβλεψη του Αρχιμ. Βενέδικτου Φραγκογιάννη, και των Ομαδαρχών-Κατηχητών του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, Πρεσβ. Λουκά Βασάλου, Μαρίας και Ηλέκτρας Φραγκογιάννη, Βασιλικής Κωτσοκώστα και Απόστολο Αθυμαρίτη, απασχολήθηκαν δημιουργικά με ψυχαγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες, θαλάσσια μπάνια, παιχνίδια και κατασκευές, με εκπαιδευτική επίσκεψη στο σκάφος του Λιμενικού Σώματος, με ενημέρωση για το τρόπο λειτουργίας του Πυροσβεστικού οχήματος, με επίσκεψη στο εργαστήυριο κατασκευής λουκουμιών “ΚΟΡΡΕ” και ομιλία του Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αλεξ. Μαρκουίζου, την οποία ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση καί ανταλλαγή απόψεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων