30/08/2022 31/08/2022 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικού Συμποσίου με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα», το οποίο διοργάνωσαν το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου το διάστημα 26-28 Αυγούστου 2022. Η έναρξη του διήμερου Συμποσίου πραγματοποιήθηκε την...
30 Αυγούστου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 15:09

Ολοκληρώθηκε το ΙΣΤ’ Διαχριστιανικό Συμπόσιο για τη Νεότητα στην Μητρόπολη Περιστερίου

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το ΙΣΤ’ Διαχριστιανικό Συμπόσιο για τη Νεότητα στην Μητρόπολη Περιστερίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικού Συμποσίου με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα», το οποίο διοργάνωσαν το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου το διάστημα 26-28 Αυγούστου 2022.

Η έναρξη του διήμερου Συμποσίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, με την παρουσία και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η λήξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσιο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητρόπολης από τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων