17/10/2023 17/10/2023 Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας, διοργανώνει και φέτος, μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις. Χώρος συνάντησης, θα είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι”...
17 Οκτωβρίου, 2023 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2023 - 14:21

“Παιδί και διαδίκτυο” – Πρώτη μηνιαία κατηχητική συνάντηση στον Βόλο

Διαδώστε:
“Παιδί και διαδίκτυο” – Πρώτη μηνιαία κατηχητική συνάντηση στον Βόλο

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας, διοργανώνει και φέτος, μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις.

Χώρος συνάντησης, θα είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19.00, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως, imd.gr.

Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. Απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα διαπραγματευόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Στην πρώτη συνάντηση, αφού προηγηθεί ο Αγιασμός, ομιλητής θα είναι ο Ανθυπαστυνόμος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και Σύνδεσμος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Μαγνησία, κ. Γεώργιος Σκόνδρας, με θέμα: Παιδί και διαδίκτυο.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά, στην τόσο σημαντική αυτή πρωτοβουλία, θα υπάρξει και διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/88605298069

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων