27/07/2019 27/07/2019 Πλησιάζουν, σιγά σιγά, οι μήνες, για την απο καιρό ορισμένη Πανελλήνια Σύναξη της Ενωμένης Ρωμηοσύνης κατά τις 10-13 Οκτωβρίου 2019. Για τρίτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στην Ιερισσό της Χαλκιδικής η Πανελλήνια Σύναξη, της οποίας το Πρόγραμμα θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει πνευματικές ομιλίες Γερόντων του Αγίου Όρους, περίπλου του Άθωνος με Προσκύνηση λειψάνων από...
27 Ιουλίου, 2019 - 21:30

Πανελλήνια Σύναξη Ενωμένης Ρωμηοσύνης: 10-13 Οκτωβρίου 2019

Διαδώστε:
Πανελλήνια Σύναξη Ενωμένης Ρωμηοσύνης: 10-13 Οκτωβρίου 2019

Πλησιάζουν, σιγά σιγά, οι μήνες, για την απο καιρό ορισμένη Πανελλήνια Σύναξη της Ενωμένης Ρωμηοσύνης κατά τις 10-13 Οκτωβρίου 2019.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στην Ιερισσό της Χαλκιδικής η Πανελλήνια Σύναξη, της οποίας το Πρόγραμμα θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει πνευματικές ομιλίες Γερόντων του Αγίου Όρους, περίπλου του Άθωνος με Προσκύνηση λειψάνων από Ιερές Μονές και Σκήτες του Αγίου Όρους, ξενάγηση στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής καθώς και παραδοσιακό μουσικοχορευτικό γλέντι.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του έργου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων