26/03/2019 26/03/2019 Πάνω από 300 παιδιά – αγόρια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου- από τις ενορίες της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως συμμετείχαν στην πρώτη αγωνιστική του διενοριακού πρωταθλήματος. Με στόχο την καλλιέργεια του εκκλησιαστικού ήθους και του «ευ αγωνίζεσθαι» το Ίδρυμα Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργανώνει από το 2010, με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη...
26 Μαρτίου, 2019 - 22:03

Πάνω από 300 παιδιά στο διενοριακό πρωτάθλημα στη Νεάπολη

Διαδώστε:
Πάνω από 300 παιδιά στο διενοριακό πρωτάθλημα στη Νεάπολη

Πάνω από 300 παιδιά – αγόρια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου- από τις ενορίες της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως συμμετείχαν στην πρώτη αγωνιστική του διενοριακού πρωταθλήματος.

Με στόχο την καλλιέργεια του εκκλησιαστικού ήθους και του «ευ αγωνίζεσθαι» το Ίδρυμα Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργανώνει από το 2010, με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεταξύ των Ενοριακών Νεανικών Εστιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος διενεργείται και διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας στο facebook και στο instagram κάτι το οποίο τα παιδιά αποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό καθώς στο τέλος του πρωταθλήματος οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων