24/12/2020 24/12/2020 Την παραμονή της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος επικοινώνησε διαδικτυακά από το γραφείο του, ένεκα της πανδημίας του νέου κορωνοιού, με τους μικρούς μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλισης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ». Ο Σεβασμιώτατος εξήγησε στους μικρούς ακροατές με...
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 17:15

Παραμονή Χριστουγέννων με τα παιδιά μέσω διαδικτύου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Παραμονή Χριστουγέννων με τα παιδιά μέσω διαδικτύου (ΦΩΤΟ)

Την παραμονή της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος επικοινώνησε διαδικτυακά από το γραφείο του, ένεκα της πανδημίας του νέου κορωνοιού, με τους μικρούς μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλισης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ».

Ο Σεβασμιώτατος εξήγησε στους μικρούς ακροατές με απλά λόγια τα της Γεννήσεως του Σωτήρος και Λυτρωτού μας Ιησού Χριστού και ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς τους να έχουν την ευλογία του Χριστού, υγεία, απαλλαγή από τα προβλήματα που μας βασανίζουν και πρόοδο. Τα μικρά παιδιά ευχήθηκαν και αυτά στον Σεβασμιώτατο και όλα μαζί του είπαν τα κάλαντα.

Νωρίτερα, οι Ιεροψάλτες του Μητροπολιτικού Ναού έψαλαν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο, αντιπροσωπευτικά κατά κάποιον τρόπο, εν σχέσει με τα προηγούμενα χρόνια, που περνούσαν από το Επισκοπείο η Φιλαρμονική του Δήμου, η μπάντα του Στρατού, τα Κατηχητικά μας, Χορωδίες, Χορευτικά Σωματεία, Σύλλογοι και παιδιά.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων