16/01/2021 16/01/2021 Στην 2η διαδικτυακή εκπομπή της  «ΠΑΡΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΗΣ» για το 2021 που παρουσιάζει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού ήταν καλεσμένος μεταξύ άλλων ο π. Σπυρίδων Σκουτής, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και έκανε μια πνευματική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε.  Παρακολουθήστε:   Δείτε το πρόγραμμα της εκπομπής...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 11:20

“Παρέα Μετέωρη” 2η εκπομπή του 2021

Διαδώστε:
“Παρέα Μετέωρη” 2η εκπομπή του 2021

Στην 2η διαδικτυακή εκπομπή της  «ΠΑΡΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΗΣ» για το 2021 που παρουσιάζει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού ήταν καλεσμένος μεταξύ άλλων ο π. Σπυρίδων Σκουτής, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και έκανε μια πνευματική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. 

Παρακολουθήστε: 

Δείτε το πρόγραμμα της εκπομπής όπως παρουσιάζεται στην Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος:  

Μοιραζόμαστε σκέψεις, στιγμές, βιβλία, μουσική, και άφθονο γέλιο!

Διδασκόμαστε τον Λόγο του Ευαγγελίου της Κυριακής, από τον Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, προϊστάμενο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Βόλου.

Συζητούμε με τον π. Σπυρίδωνα Σκουτή, Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και κάνουμε μια πνευματική ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε.

Μαθαίνουμε:

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα.

Μέσα από τη στήλη «Πώς και γιατί», ανακαλύπτουμε την Αναγέννηση του αετού.

Μέσα από τη στήλη «Αφιέρωμα στο 1821», γνωρίζουμε για την επανάσταση στην Μολδοβλαχία και τον «Ιερό Λόχο».

Μέσα από την «Αθλητική» μας στήλη, παρουσιάζουμε 5+1 περίεργα χειμερινά αθλήματα που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσετε, ακόμη και αν χιονίσει!.

Ανακαλύπτουμε και δίνουμε πολλές θεματικές προτάσεις για απασχόληση, μαθαίνουμε πολλά μέσα από τις στήλες της εκπομπής μας και παίζουμε παρέα!

Μένουμε σπίτι, και είμαστε όλοι μαζί παρέα!«ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΕΩΡΗ»! 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων