06/09/2019 06/09/2019 Η ενορία του Αγίου Χαραλάμπους Κότρωνα προσεκάλεσε τον Μητροπολίτη Μάνης, κ. Χρυσόστομο Γ’, κατά την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, το απόγευμα, και σε συνάντηση μαθητών και μαθητριών στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας, ο Σεβασμιώτατος διένειμε στα παιδιά σχολικές τσάντες με γραφική ύλη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, αφού προηγουμένως έδωσε τις κατάλληλες πατρικές του συμβουλές....
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:58

Πατρικές συμβουλές και διανομή σχολικών ως ευλογία

Διαδώστε:
Πατρικές συμβουλές και διανομή σχολικών ως ευλογία

Η ενορία του Αγίου Χαραλάμπους Κότρωνα προσεκάλεσε τον Μητροπολίτη Μάνης, κ. Χρυσόστομο Γ’, κατά την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, το απόγευμα, και σε συνάντηση μαθητών και μαθητριών στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας, ο Σεβασμιώτατος διένειμε στα παιδιά σχολικές τσάντες με γραφική ύλη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, αφού προηγουμένως έδωσε τις κατάλληλες πατρικές του συμβουλές.

Οι γονείς, τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του Πνευματικού Κέντρου ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυστόμο και ένοιωσαν μεγάλη χαρά γι’αυτή την προσφορά της ενορίας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων