03/10/2022 03/10/2022 Γεμάτη νέους, νέες και παιδιά ήταν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, η Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, στην Καλαμαριά. Αφορμή, η Γιορτή Νεολαίας που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για την έναρξη της κατηχητικής περιόδου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ποικίλες πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά. Μουσικοθεατρικά δρώμενα, διαγωνισμός ζωγραφικής, διαδραστικά...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 16:39

Πλήθος κόσμου στη Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητρόπολεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητρόπολεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Γεμάτη νέους, νέες και παιδιά ήταν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, η Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, στην Καλαμαριά.

Αφορμή, η Γιορτή Νεολαίας που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για την έναρξη της κατηχητικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ποικίλες πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά. Μουσικοθεατρικά δρώμενα, διαγωνισμός ζωγραφικής, διαδραστικά εργαστήρια, αθλητικές δράσεις, ομαδικά παιχνίδια, γνωριμία με την Βυζαντινή Μουσική και τα παραδοσιακά όργανα, δρώμενα με ξυλοπόδαρους, κ.α.

Από την γιορτή, δεν έλειψαν τα πλούσια κεράσματα, οι απονομές βραβείων αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων