30/12/2022 31/12/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», στις 28 Δεκεμβρίου 2022 στη Λιβαδειά (στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας) και στις 29 Δεκεμβρίου στη Θήβα (στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου & Ρούφου) με τη συμμετοχή πολλών παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 0:25

Πλήθος παιδιών στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Πλήθος παιδιών στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», στις 28 Δεκεμβρίου 2022 στη Λιβαδειά (στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας) και στις 29 Δεκεμβρίου στη Θήβα (στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου & Ρούφου) με τη συμμετοχή πολλών παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου.

Τα παιδιά έζησαν μια μέρα όπως στην κατασκήνωση: επικοινώνησαν, τραγούδησαν, έκαναν χειροτεχνίες και έπαιξαν. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, η οποία μοιράστηκε στα παιδιά από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Γεώργιο Θανάσου. Η ευχή όλων ήταν να αξιώσει ο Θεός να βρεθούν και πάλι το καλοκαίρι στην κατασκήνωση στον Παρνασσό, κάτω από την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας. Καλή αντάμωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων