09/12/2020 09/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου ανακοίνωσε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με επαγγελματίες της Ναυπάκτου, τα βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού των Τριών Ιεραρχών 2021, θα συνοδεύονται και από ένα ηλεκτρονικό είδος χρήσιμο για τους μαθητές, ιδιαίτερα την εποχή αυτή της τηλεκπαίδευσης. Ήδη έχουν προσφερθή για τον σκοπό αυτόν 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής, 4 τάμπλετ (tablet), 1 κινητό τηλέφωνο (smart...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2020 - 20:08

Πλούσια δώρα για τους μαθητές στον Διαγωνισμό για τους Νεομάρτυρες

Διαδώστε:
Πλούσια δώρα για τους μαθητές στον Διαγωνισμό για τους Νεομάρτυρες

Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου ανακοίνωσε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με επαγγελματίες της Ναυπάκτου, τα βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού των Τριών Ιεραρχών 2021, θα συνοδεύονται και από ένα ηλεκτρονικό είδος χρήσιμο για τους μαθητές, ιδιαίτερα την εποχή αυτή της τηλεκπαίδευσης.

Ήδη έχουν προσφερθή για τον σκοπό αυτόν 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής, 4 τάμπλετ (tablet), 1 κινητό τηλέφωνο (smart phone), 2 έξυπνα ψηφιακά ρολόγια χειρός (smart waches), 1 εκτυπωτής, και αναμένεται η προσφορά ενός καταστήματος από την Πάτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαθητικός Διαγωνισμός των Τριών Ιεραρχών γίνεται σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο Διαγωνισμός για το 2021 είναι αφιερωμένος στους Νεομάρτυρες, που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να διατηρηθή κατά τα χρόνια της σκλαβιάς το φρόνημα, η πίστη και ο Ελληνισμός των υποδούλων,.

Οι μαθητές καλούνται να διαβάσουν βίους Νεομαρτύρων (προτείνονται κάποιοι συγκεκριμένοι, κατά κύριο λόγο νέοι στην ηλικία) και, αφού εμπνευσθούν από την ζωή τους, να γράψουν ένα θεατρικό διάλογο, διήγημα, ποίημα ή να φιλοτεχνήσουν μία αγιογραφία ή μία ζωγραφιά.

Ο Διαγωνισμός έχει ήδη ανακοινωθή στους μαθητές και μέσω των Σχολείων τους, και είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεώς (Τρεις Ιεράρχες – Μαθητικός Διαγωνισμός – 2021).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων