23/05/2024 24/05/2024 Από το Γραφείο Νεότητος και Ποιμαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται, ότι το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024, στις 7:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σχολικού Συγκροτήματος επί της οδού Κλεάνθους 30 (Στάση Κλεάνθους, αστική συγκοινωνία λεωφ. Αρ. 11, Πυλαία – Ν.Σ. Σταθμός), η Εορτή Λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς. Η είσοδος...
23 Μαΐου, 2024 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 15:52

Πρόγραμμα εορτής λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Από το Γραφείο Νεότητος και Ποιμαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται, ότι το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024, στις 7:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σχολικού Συγκροτήματος επί της οδού Κλεάνθους 30 (Στάση Κλεάνθους, αστική συγκοινωνία λεωφ. Αρ. 11, Πυλαία – Ν.Σ. Σταθμός), η Εορτή Λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και γι’ αυτό, ο Μητροπολίτης κ. Φιλόθεος, ο Υπεύθυνος Νεότητος π. Βαρνάβας Γιάγκου, οι Ιερείς των Ενοριών, οι Κατηχητές και οι Κατηχήτριές και όλα τα παιδιά των Κατηχητικών, προσκαλούν όλους τους Θεσσαλονικείς στην Εορτή που με πολλή αγάπη προετοιμάζουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων