13/10/2022 13/10/2022 Μεγάλη έκπληξη και πολλή χαρά ένοιωσαν τα κορίτσια και οι υπεύθυνοι του Οικοτροφείου Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης, με την προσφορά αγάπης μίας Λαρισαίας μητέρας η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της. Πρόσφερε, για τις ανάγκες των κοριτσιών στο να πηγαινοέρχονται στην Ιατρική Σχολή όπου και φοιτούν, ένα ολοκαίνουργο ποδήλατο που είχε κερδίσει σε...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 17:41

Προσφορά μητρικής αγάπης στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης

Διαδώστε:
Προσφορά μητρικής αγάπης στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης

Μεγάλη έκπληξη και πολλή χαρά ένοιωσαν τα κορίτσια και οι υπεύθυνοι του Οικοτροφείου Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης, με την προσφορά αγάπης μίας Λαρισαίας μητέρας η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Πρόσφερε, για τις ανάγκες των κοριτσιών στο να πηγαινοέρχονται στην Ιατρική Σχολή όπου και φοιτούν, ένα ολοκαίνουργο ποδήλατο που είχε κερδίσει σε εκδήλωση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, οι υπεύθυνοι και τα κορίτσια του Οικοτροφείου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες κι εύχονται κάθε καλό στην ίδια αλλά και στα δικά της παιδιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων