05/10/2022 06/10/2022 Μετά από αποχή δύο χρόνων η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας διοργάνωσε προσκυνηματική εκδρομή στο Λουτράκι Κορινθίας ως ελάχιστο δείγμα αγάπης στα μέλη των Νεανικών Συνάξεων και των Ανωτέρων Κατηχητικών Συντροφιών των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως. Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αντώνιος, τον οποίον συνόδευσαν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος, π. Αντώνιος...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 0:27

Προσκυνηματική εκδρομή φοιτητών και μαθητών της Ι.Μ. Γλυφάδας στο Λουτράκι

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εκδρομή φοιτητών και μαθητών της Ι.Μ. Γλυφάδας στο Λουτράκι

Μετά από αποχή δύο χρόνων η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας διοργάνωσε προσκυνηματική εκδρομή στο Λουτράκι Κορινθίας ως ελάχιστο δείγμα αγάπης στα μέλη των Νεανικών Συνάξεων και των Ανωτέρων Κατηχητικών Συντροφιών των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αντώνιος, τον οποίον συνόδευσαν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος, π. Αντώνιος Χρήστου, ο π. Ιωάννης Αλεβιζόπουλος, εφημέριος του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και οι Διάκονοι π. Ευστάθιος Σκοπαράντζος και π. Ιερώνυμος Παγώνης.

 

 

Έχοντες σύμμαχο τον καλό καιρό οι προσκυνητές επισκέφθηκαν τον Ι. Ν. Παναγίας Γιάτρισσας, όπου φυλάσσεται η χαρυτόβρυτος Ιερά Εικόνα της Θεομήτορος. Εν συνεχεία μετέβησαν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Γερασίμου και στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου Λουτρακίου, όπου τελέστηκε ιερά παράκληση ενώπιον του σκηνώματος του Οσίου.

 

 

Μετά τα ιερά προσκυνήματα επισκέφθηκαν την λίμνη της Βουλιαγμένης του Ηραίου στην περιοχή της Περαχώρας, όπου θαυμάσαν το σπανίου φυσικού κάλλους τοπίο.

 

 

Να αναφερθεί, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αντώνιος καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού ανέπτυξε εποικοδομητικό διάλογο με τους συμμετέχοντες στην εκδρομή νέους, οι οποίοι με την σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την πολύ ωφέλιμη παρουσία του κοντά τους και για όλα όσα έζησαν και είδαν στην προσκυνηματική αυτή εκδρομή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων