04/07/2022 04/07/2022 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ», πραγματοποίησε προσκυνηματική και ψυχαγωγική εκδρομή με την συμμετοχή Διδασκάλων, σπουδαστών και φίλων της Σχολής. Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν χθες με την σειρά τις Ιερές Μονές Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου, Παναγίας Ρόδον Αμάραντον στους Τρούλλους και την Εκκλησία Παναγίας Ελεούσας στα Κελλιά Λάρνακας. Στον όλο χώρο ο επισκέπτης...
04 Ιουλίου, 2022 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 16:32

Προσκυνηματική εκδρομή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Τριμυθούντος

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εκδρομή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Τριμυθούντος

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ», πραγματοποίησε προσκυνηματική και ψυχαγωγική εκδρομή με την συμμετοχή Διδασκάλων, σπουδαστών και φίλων της Σχολής.

Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν χθες με την σειρά τις Ιερές Μονές Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου, Παναγίας Ρόδον Αμάραντον στους Τρούλλους και την Εκκλησία Παναγίας Ελεούσας στα Κελλιά Λάρνακας.

Στον όλο χώρο ο επισκέπτης συναντάει γύρω και άλλα Εκκλησάκια, καθώς ζώα κάθε λογής. Επίσης, οι επισκέπτες, μεταξύ αυτών και τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να γευματίσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εν τω μεταξύ, χθες Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, στις Αίθουσες του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης στην Μοσφιλωτή, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις προαγωγής των σπουδαστών της Σχολής για όλα τα έτη φοίτησης από την Επιτροπή Εξεταστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων