24/11/2022 24/11/2022 Tα μέλη των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, εφαρμόζοντας τις διδαχές της παραβολής του “άφρονος πλουσίου”, που αναγνώσθηκε κατά τη Θεία Λειτουργία και αναπτύχθηκε από τους Κατηχητές τους, μαγείρεψαν 15 μερίδες φαγητού, τις οποίες, μαζί με φρούτο και γλυκό, που προσέφερε η κ. Ελένη Μπουγιούρη, και ψωμί που προσέφερε ο...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 15:15

Πρωτοβουλία αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Ταξιαρχών Ερμουπόλεως

Διαδώστε:
Πρωτοβουλία αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Ταξιαρχών Ερμουπόλεως

Tα μέλη των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, εφαρμόζοντας τις διδαχές της παραβολής του “άφρονος πλουσίου”, που αναγνώσθηκε κατά τη Θεία Λειτουργία και αναπτύχθηκε από τους Κατηχητές τους, μαγείρεψαν 15 μερίδες φαγητού, τις οποίες, μαζί με φρούτο και γλυκό, που προσέφερε η κ. Ελένη Μπουγιούρη, και ψωμί που προσέφερε ο κ. Εμμανουήλ Νομικός, διένειμαν εκεί που έπρεπε.

Αυτό έγινε με την καθοδήγηση και εποπτεία του Καθηγητή Μαγειρικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σύρου κ. Κωσταρίδη, και τη συνδρομή των μαθητών του Δέσποινας Μπιρμπίλη, Γεωργίου Μπιρμπίλη, Αρτέμιδος Ξαγοράρη και Γεωργίου Μπιλάλη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων