30/03/2019 30/03/2019 Μετά από μεγάλη προετοιμασία, η ομάδα “Happy Robofighters” ως η αντιπροσωπεία των Χαρούμενων Αγωνιστριών Θεσσαλονίκης του μαθητικού τομέα του Συλλόγου “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ”, στο διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League, διακρίθηκε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες στη Θεσσαλονίκη και πήγε κατευθείαν στον πανελλήνιο τελικό! Το αποτέλεσμα του Τελικού; Η φαντασία, το ομαδικό πνεύμα και το διαστημικό...
30 Μαρτίου, 2019 - 16:05

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: Οι Χαρούμενες Αγωνίστριες στον Τελικό

Διαδώστε:
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: Οι Χαρούμενες Αγωνίστριες στον Τελικό

Μετά από μεγάλη προετοιμασία, η ομάδα “Happy Robofighters” ως η αντιπροσωπεία των Χαρούμενων Αγωνιστριών Θεσσαλονίκης του μαθητικού τομέα του Συλλόγου “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ”, στο διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League, διακρίθηκε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες στη Θεσσαλονίκη και πήγε κατευθείαν στον πανελλήνιο τελικό!

Το αποτέλεσμα του Τελικού; Η φαντασία, το ομαδικό πνεύμα και το διαστημικό ρομπότ τους, τους έδωσαν την 12η θέση πανελληνίως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων