03/12/2022 03/12/2022 Η νεανική χορωδία, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και νήσων και του Δ.Α.Π.ΠΟ.Σ., συμμετείχε και “επένδυσε μουσικά” το άνοιγμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη Σαντορίνη, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022. Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια αποδόθηκαν εξαιρετικά από τα μέλη της χορωδίας με την καθοδήγηση των καθηγητών του Εθνικού Ωδείου Θήρας Σοφίας...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 10:36

Σαντορίνη: Η νεανική χορωδία της Μητρόπολης “επένδυσε μουσικά” το άνοιγμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Διαδώστε:
Σαντορίνη: Η νεανική χορωδία της Μητρόπολης “επένδυσε μουσικά” το άνοιγμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Η νεανική χορωδία, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και νήσων και του Δ.Α.Π.ΠΟ.Σ., συμμετείχε και “επένδυσε μουσικά” το άνοιγμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη Σαντορίνη, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια αποδόθηκαν εξαιρετικά από τα μέλη της χορωδίας με την καθοδήγηση των καθηγητών του Εθνικού Ωδείου Θήρας Σοφίας Παπαδημητροπούλου και Γεωργίου Ρούσσου.

Η τοπική Εκκλησία, με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου στέκεται κοντά στους νέους και τα παιδιά μας θέτοντας ως βασική προτεραιότητά της την κατά Θεόν διαπαιδαγώγησή τους και το σεβασμό στα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό αναπτύχθηκε και η συνεργασία της Μητροπόλεως με το ΔΑΠΠΟΣ για τη λειτουργία της χορωδίας δίνοντας στους νέους τη δυνατότητα της ενασχόλησης με τη μουσική και της υγιούς ψυχαγωγίας και χαράς!

Γιατί, παρ’ όλα όσα αρνητικά ακούγονται και “διαφημίζονται”, ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο Θεό δεν είναι περιθωριοποιημένος, στερημένος και οπισθοδρομικός. Αλλά ελεύθερος, πλήρης και πάνω απ’ όλα χαρούμενος! Μέσα σε όλα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων