30/12/2019 30/12/2019 Η αγάπη και το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου για την πνευματική και χριστιανική πρόοδο των νέων συνεχίζεται αμείωτο. Το Γραφείο Νεότητος που για πρώτη φορά ιδρύθηκε από τον ίδιο και έθεσε ως υπεύθυνο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεώς, εργάζεται καθημερινά πυρετωδώς, ώστε οι νέοι μας να κατανοήσουν ότι...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:52

Σε Αθήνα, Γιάννενα και Καλάβρυτα νέοι από την Φωκίδα

Διαδώστε:
Σε Αθήνα, Γιάννενα και Καλάβρυτα νέοι από την Φωκίδα

Η αγάπη και το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου για την πνευματική και χριστιανική πρόοδο των νέων συνεχίζεται αμείωτο.

Το Γραφείο Νεότητος που για πρώτη φορά ιδρύθηκε από τον ίδιο και έθεσε ως υπεύθυνο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεώς, εργάζεται καθημερινά πυρετωδώς, ώστε οι νέοι μας να κατανοήσουν ότι η μόνη ελπίδα σωτηρίας της πατρίδος μας, των οικογενειών μας, αλλά και ιδιαίτερα του καθενός από εμάς είναι η Εκκλησία μας.

Μια εκκλησία που μεταδίδει ζωντανά το μήνυμα της σωτηρίας, της αγάπης, της αλληλεγγύης και της μεταμόρφωσης κάθε χωριού και πόλης σε μια χριστοπολιτεία.

Τις ημέρες αυτές με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου οι ενοριακές συναντήσεις νέων μας μαζί με τους κατηχητές τους, πραγματοποίησαν εκδρομές σε Αθήνα, Γιάννενα, Καλάβρυτα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων