02/12/2019 02/12/2019 Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, σε συνεργασία με την Σκακιστική Ένωση Βόλου διοργάνωσε την Κυριακή 1/12, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκακιού και επιτραπέζιου παιχνιδιού. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 30 παιδιά από τις κατηχητικές συντροφιές των ενοριών του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και απήλαυσαν τρις ώρες...
02 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2019 - 17:48

Σκάκι και επιτραπέζια έπαιξαν τα Κατηχητικά της Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Σκάκι και επιτραπέζια έπαιξαν τα Κατηχητικά της Ι.Μ. Δημητριάδος

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, σε συνεργασία με την Σκακιστική Ένωση Βόλου διοργάνωσε την Κυριακή 1/12, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκακιού και επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 30 παιδιά από τις κατηχητικές συντροφιές των ενοριών του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και απήλαυσαν τρις ώρες παιχνιδιού και ευχάριστης συναναστροφής, καθώς και το πλούσιο γεύμα, που ακολούθησε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίδοση των αναμνηστικών απλό τον Σεβ. Ποιμενάρχη Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιο.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην Σκακιστική Ένωση Βόλου, που είχε την ευθύνη της επίβλεψης και της όλης διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων