03/08/2023 03/08/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και φέτος φιλοξενήθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης στους χώρους της κατασκήνωσης «Θαβώρ», της Αδελφότητας της Οσίας Ξένης, στην Ελάνη Χαλκιδικής. Φέτος πέρα από τα καθιερωμένα παιχνίδια, φαγητά, τρέλες, υπηρεσίες, επιθεωρήσεις, δραστηριότητες και τόσα άλλα, η χρονιά ήταν αφιερωμένη στα Μυστήρια της Εκκλησίας και στο πώς...
03 Αυγούστου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023 - 18:20

Στα Μυστήρια της Εκκλησίας ήταν αφιερωμένες οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Στα Μυστήρια της Εκκλησίας ήταν αφιερωμένες οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και φέτος φιλοξενήθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης στους χώρους της κατασκήνωσης «Θαβώρ», της Αδελφότητας της Οσίας Ξένης, στην Ελάνη Χαλκιδικής.

Φέτος πέρα από τα καθιερωμένα παιχνίδια, φαγητά, τρέλες, υπηρεσίες, επιθεωρήσεις, δραστηριότητες και τόσα άλλα, η χρονιά ήταν αφιερωμένη στα Μυστήρια της Εκκλησίας και στο πώς αυτά μας ενώνουν με το ιερό πρόσωπο του Χριστού.

Περίπου 40 παιδιά της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών επέστρεψαν κουρασμένα αλλά γεμάτα από μοναδικές εμπειρίες που χαράσσουν ανεξίτηλα την μνήμη τους και την ζωή τους, γεμίζοντας εφόδια την πορεία αυτής και πλουτίζοντάς την με τον αληθινό θησαυρό που χρειάζεται κάθε παιδί αλλά και όλοι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων