14/07/2021 14/07/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιώς, που η Ιερά Μητρόπολη φιλοξενεί για ολιγοήμερες διακοπές, συνομίλησε μαζί τους, τους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές, τους επεσήμανε ότι η Εκκλησία είναι το πνευματικό Θεραπευτήριο στο οποίο όλοι οι άνθρωποι καταφεύγουν και βρίσκουν αγάπη, στοργή...
14 Ιουλίου, 2021 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 12:11

Στη στέγη ανηλίκων Πειραιώς ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Στη στέγη ανηλίκων Πειραιώς ο Μητροπολίτης Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιώς, που η Ιερά Μητρόπολη φιλοξενεί για ολιγοήμερες διακοπές, συνομίλησε μαζί τους, τους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές, τους επεσήμανε ότι η Εκκλησία είναι το πνευματικό Θεραπευτήριο στο οποίο όλοι οι άνθρωποι καταφεύγουν και βρίσκουν αγάπη, στοργή και «θεραπεία» στα προβλήματα και τις δυσκολίες τους και τους ευχήθηκε να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, τον Αιδεσιμ. Οικονόμο Λουκά Βασάλο και τα παιδιά των Χριστιανικών Ομάδων του Αγίου Νικολάου, που έχουν αναλάβει τη μέριμνα της φιλοξενίας των παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων