02/04/2019 02/04/2019 Προσκύνημα πραγματοποίησε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 31 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα όπως κάθε χρόνο, το Γραφείο Νεότητας της εν λόγω Μητρόπολης πραγματοποιεί προσκύνημα για τους συνεργάτες του και κυρίως για τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τους μεγαλύτερης ηλικίας κατηχητές-κυκλάρχες. Συμμετείχαν πενήντα άτομα, τα οποία...
02 Απριλίου, 2019 - 18:44

Στην Ιερά Μονή Πέτρας Ολύμπου οι νέοι της Μητρόπολης Κίτρους

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Πέτρας Ολύμπου οι νέοι της Μητρόπολης Κίτρους

Προσκύνημα πραγματοποίησε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 31 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα όπως κάθε χρόνο, το Γραφείο Νεότητας της εν λόγω Μητρόπολης πραγματοποιεί προσκύνημα για τους συνεργάτες του και κυρίως για τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τους μεγαλύτερης ηλικίας κατηχητές-κυκλάρχες.

Συμμετείχαν πενήντα άτομα, τα οποία επισκέφθηκαν την ιστορική Ιερά Μονή Πέτρας Ολύμπου, οπού τελέσθηκε η ακολουθία της Παρακλήσεως στο καθολικό. Τους εθελοντές καλωσόρισε ο Αρχιερατικός επίτροπος Πέτρας π. Γεώργιος Βέτσος.

Εν συνεχεία οι εθελοντές κατευθύνθηκαν σε χώρο εστίασης της περιοχής, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τους προσέφερε γεύμα και τους ευχαρίστησε για τη διακονία τους. Σε όλους δε, χάρισε από ένα προσωπικό του βιβλίο, ευχόμενος καλό Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων