27/06/2019 27/06/2019 Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει Σύναξη Νέων στη Λευκάδα από τις 16 έως και τις 20 Αυγούστου, με κεντρικό θέμα:«Να πάρει χρώμα και ζωή της μοναξιάς ο κήπος…». Πρόκειται για μια πρωτότυπη συνάντηση νέων ηλικίας 17-27 ετών από τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία θα φιλοξενηθεί στο όμορφο νησί...
27 Ιουνίου, 2019 - 14:39

Σύναξη Νέων στη Λευκάδα : «Να πάρει χρώμα και ζωή, της μοναξιάς ο κήπος…».

Διαδώστε:
Σύναξη Νέων στη Λευκάδα : «Να πάρει χρώμα και ζωή, της μοναξιάς ο κήπος…».

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει Σύναξη Νέων στη Λευκάδα από τις 16 έως και τις 20 Αυγούστου, με κεντρικό θέμα:«Να πάρει χρώμα και ζωή της μοναξιάς ο κήπος…».

Πρόκειται για μια πρωτότυπη συνάντηση νέων ηλικίας 17-27 ετών από τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία θα φιλοξενηθεί στο όμορφο νησί της Λευκάδος. Η σύναξη αυτή θα περιλαμβάνει κοινή λατρεία και προσευχή, γνωριμία με τον τόπο φιλοξενίας, τον πολιτισμό του και την τοπική νεολαία, συζητήσεις σε ολομέλεια ή κατά ομάδες και προσκυνηματικές εκδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι νέοι των ενοριών μας, που ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ενορία τους ή με τη γραμματεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας, προκειμένου να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την 1η Αυγούστου (τηλ. 213 0184438 ή στο mail: [email protected] ).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων