31/08/2020 31/08/2020 Με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις φοιτήτριες της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος την Κυριακή 30 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.  Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου οι νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας συναναστράφηκαν μαζί του ανταλλάσσοντας απόψεις...
31 Αυγούστου, 2020 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2020 - 17:39

Συνάντησε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Συνάντησε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις φοιτήτριες της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος την Κυριακή 30 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. 

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου οι νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας συναναστράφηκαν μαζί του ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις. Τους προέτρεψε να αποκτήσουν όσες περισσότερες γνώσεις μπορούν και θα τους προσφερθούν, ώστε να τις έχουν εφόδιο στην ζωή τους. Τους τόνισε να μην ξεχνούν τον Χριστό και την εκκλησία Του και τους υπενθύμισε ότι η τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και το Συμβούλιο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως για την διοργάνωση αυτής της συναντήσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων