19/05/2021 19/05/2021 Την Δευτέρα 18 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στο γραφείο του στο Ανθίμειο μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, και την Καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Φωτεινή Κυριακοπούλου. Οι μαθήτριες, παρέδωσαν στον Μητροπολίτη το ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αλεξανδρούπολη ελεύθερη…», το οποίο αναφέρεται στα γεγονότα της απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης και ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό,...
19 Μαΐου, 2021 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 20:50

Συναντήθηκε με μαθήτριες Γυμνασίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Συναντήθηκε με μαθήτριες Γυμνασίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

Την Δευτέρα 18 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στο γραφείο του στο Ανθίμειο μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, και την Καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Φωτεινή Κυριακοπούλου.

Οι μαθήτριες, παρέδωσαν στον Μητροπολίτη το ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αλεξανδρούπολη ελεύθερη…», το οποίο αναφέρεται στα γεγονότα της απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης και ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό, το οποίο έφτιαξε η κινηματογραφική ομάδα του γυμνασίου.

Ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος συνεχάρη τις μαθήτριες και την καθηγήτρια κ. Κυριακοπούλου για την εξαιρετική δουλειά, καθώς το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αποτελεί μέρος μιας σειράς δημιουργικών παραγωγών αφιερωμένων στην τοπική μας ιστορία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων