03/06/2020 03/06/2020 Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας – Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων...
03 Ιουνίου, 2020 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 20:56

«ΣυνΚατeχηση»: Το μυστήριο της Θ. Ευχαριστίας

Διαδώστε:
«ΣυνΚατeχηση»: Το μυστήριο της Θ. Ευχαριστίας

Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας – Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως (Συν) μέσω του διαδικτυακού διαύλου (e).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – 4η Εκπομπή «ΣυνΚατeχηση»: Το μυστήριο της Θ. Ευχαριστίας: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων