20/03/2019 20/03/2019 Μια ακόμη πολλαπλώς ωφέλιμη δραστηριότητα με τη χάρη Του Θεού κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι Νεανικές Κατηχητικές Συντροφιές της Ενορίας Αγίου Στυλιανού Γκύζη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, με την φροντίδα των Κατηχητών και του εφημερίου π. Αντωνίου Μπεζαΐτη, υπευθύνου Ιερέως Νεότητος του Ιερού Ναού, τα παιδιά συνοδευόμενα από τους Κατηχητές πραγματοποίησαν προσκυνηματική εξόρμηση...
20 Μαρτίου, 2019 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2019 - 18:59

Συντροφιές Αγίου Στυλιανού Γκύζη: Εκδρομή στο κέντρο (φώτο)

Διαδώστε:
Συντροφιές Αγίου Στυλιανού Γκύζη: Εκδρομή στο κέντρο (φώτο)

Μια ακόμη πολλαπλώς ωφέλιμη δραστηριότητα με τη χάρη Του Θεού κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι Νεανικές Κατηχητικές Συντροφιές της Ενορίας Αγίου Στυλιανού Γκύζη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, με την φροντίδα των Κατηχητών και του εφημερίου π. Αντωνίου Μπεζαΐτη, υπευθύνου Ιερέως Νεότητος του Ιερού Ναού, τα παιδιά συνοδευόμενα από τους Κατηχητές πραγματοποίησαν προσκυνηματική εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων