18/12/2021 20/12/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ μίλησε το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Αρχονταρίκι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας σε αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου που συγκροτούν την ομάδα της Κατηχητικής συντροφιάς. Συζήτησε μαζί τους για το νόημα των Χριστουγέννων και έθεσε την πνευματική διάσταση των εορτών. Παράλληλα, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 22:52

Συζήτηση Μητροπολίτη Ύδρας με μαθητές των Κατηχητικών

Διαδώστε:
Συζήτηση Μητροπολίτη Ύδρας με μαθητές των Κατηχητικών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ μίλησε το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Αρχονταρίκι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας σε αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου που συγκροτούν την ομάδα της Κατηχητικής συντροφιάς.

Συζήτησε μαζί τους για το νόημα των Χριστουγέννων και έθεσε την πνευματική διάσταση των εορτών. Παράλληλα, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των νέων και απάντησε σε πολλές απορίες. Εν συνεχεία ενημέρωσε τα παιδιά  για την λειτουργία των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως και για τις φιλανθρωπικές τους δράσεις.

Τέλος, διένειμε στους νέους ως δώρο, ωφέλιμο βιβλίο και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων