29/10/2023 29/10/2023 Με λαμπρότητα και υψηλό εθνικό φρόνημα τίμησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τη Θεομητορική και Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Με την ευλογία και παρουσία του οικείου Ποιμενάρχου κ. Ιουστίνου, πραγματοποιήθηκε εόρτια εκδήλωση, στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023. Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων...
29 Οκτωβρίου, 2023 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2023 - 12:42

Τα Κατηχητικά της Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τίμησαν την 28η Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Τα Κατηχητικά της Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τίμησαν την 28η Οκτωβρίου

Με λαμπρότητα και υψηλό εθνικό φρόνημα τίμησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς τη Θεομητορική και Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Με την ευλογία και παρουσία του οικείου Ποιμενάρχου κ. Ιουστίνου, πραγματοποιήθηκε εόρτια εκδήλωση, στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023.

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων των Ιερών Ναών Θείας Μεταμορφώσεως Καλαμαριάς, Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κουρί και Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κατιρλί, οργάνωσαν μια πολύ πετυχημένη ποιοτική εκδήλωση, αποδίδοντας έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στη θυσία των προγόνων μας.

Τραγούδια και θεατρικά δρώμενα προσκάλεσαν ρίγη συγκινήσεως και ενίσχυσαν το πατριωτικό φρόνημα όλων των παρισταμένων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος, βαθύτατα συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Εξαιρέτως ευχαρίστησε τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση, προτρέποντας τα να κρατούν πάντα μέσα στην καρδιά τους Χριστό και Ελλάδα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε με δακρυσμένα μάτια πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων