25/11/2019 25/11/2019 Μια ιδιαιτέρως δημιουργική ημέρα, για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, ήταν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, αφού τα παιδιά ζύμωσαν πρόσφορα για τη Θεία Λειτουργία με την καθοδήγηση των υπευθύνων  κ. Αγγελικής Κούνα – Τριανταφύλλου και Αφένδρας Γαϊτανάρου έπλασαν το ιερό ζυμαράκι προκειμένου να φτιάξουν πανέμορφα πρόσφορα ζώντας...
25 Νοεμβρίου, 2019 - 10:55

Τα παιδιά παρασκευάζουν πρόσφορα

Διαδώστε:
Τα παιδιά παρασκευάζουν πρόσφορα

Μια ιδιαιτέρως δημιουργική ημέρα, για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, ήταν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, αφού τα παιδιά ζύμωσαν πρόσφορα για τη Θεία Λειτουργία με την καθοδήγηση των υπευθύνων  κ. Αγγελικής Κούνα – Τριανταφύλλου και Αφένδρας Γαϊτανάρου έπλασαν το ιερό ζυμαράκι προκειμένου να φτιάξουν πανέμορφα πρόσφορα ζώντας την ομορφιά της εκκλησιαστικής παράδοσης.

Με πολύ προθυμία και χαρά, αφού προσευχήθηκαν, ξεκίνησαν το ζύμωμα και στη συνέχεια έψησαν τα πρόσφορα, τα οποία και παρέδωσαν στους ιερείς ώστε να τελέσουν την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Όλα τα παιδιά χάρηκαν για την ενεργό συμμετοχή τους και στη δραστηριότητα αυτή, στην οποία ανταποκρίθηκαν με προθυμία και έμαθαν να συνεχίζουν μια πανάρχαια παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας.

Φωτογραφίες:  Παρασκευή Σπυροπούλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων