18/12/2023 18/12/2023 Καθώς πλησιάζει η μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως επισκέφθηκαν και τα τρία Ιδρύματα Προστασίας του Γήρατος της Ερμούπολης. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον εφημέριο Πρεσβ. Νικόλαο Χαρούλη και την κατηχήτρια Ειρήνη Ξαγοράρη, και προσέφεραν την αγάπη τους με ένα μικρό κέρασμα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εικονάκια, μπαλόνια...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 21:50

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ι.Ν. Ταξιαρχών Ερμουπόλεως κοντά στους απόμαχους της ζωής

Διαδώστε:
Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ι.Ν. Ταξιαρχών Ερμουπόλεως κοντά στους απόμαχους της ζωής

Καθώς πλησιάζει η μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως επισκέφθηκαν και τα τρία Ιδρύματα Προστασίας του Γήρατος της Ερμούπολης.

Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον εφημέριο Πρεσβ. Νικόλαο Χαρούλη και την κατηχήτρια Ειρήνη Ξαγοράρη, και προσέφεραν την αγάπη τους με ένα μικρό κέρασμα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εικονάκια, μπαλόνια και τραγούδησαν τα κάλαντα προς τους εκεί περιθαλπομένους γέροντες και γερόντισσες, από τους οποίους εισέπραξαν ευχές και πολλά χαμόγελα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων