12/04/2024 12/04/2024 Ήδη από τις πρώτες ημέρες της φωτογραφικής έκθεσης του Γ. Πούπη με θέμα: ‘Ύψωσις, ο Σταυρός στη γη του Αγίου Όρους” πολλές σχολικές μονάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και κάποιες έχουν επισκεφτεί το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Γρεβενών, όπου αυτή φιλοξενείται. Μάλιστα, η ικανοποίηση και η χαρά των μαθητών είναι το αντίδωρο της κούρασης...
12 Απριλίου, 2024 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 10:48

Τα σχολεία απολαμβάνουν την “Ύψωσιν του Σταυρού”

Διαδώστε:
Τα σχολεία απολαμβάνουν την “Ύψωσιν του Σταυρού”

Ήδη από τις πρώτες ημέρες της φωτογραφικής έκθεσης του Γ. Πούπη με θέμα: ‘Ύψωσις, ο Σταυρός στη γη του Αγίου Όρους” πολλές σχολικές μονάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και κάποιες έχουν επισκεφτεί το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Γρεβενών, όπου αυτή φιλοξενείται.

Μάλιστα, η ικανοποίηση και η χαρά των μαθητών είναι το αντίδωρο της κούρασης για τους οργανωτές. Έτσι, ο κύριος σκοπός της έκθεσης και της συνεργασίας της Ι.Μ. Γρεβενών με την Αγιορειτική Εστία φαίνεται πως εκπληρώνεται.

Όποιο σχολείο επιθυμεί την επίσκεψη, μπορεί με ένα τηλεφώνημα στο βιβλιοπωλείο Αναλόγιο (2462023020).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων