25/07/2019 25/07/2019 Συνεχίζονται οι εποικοδομητικές συνάξεις των καλοκαιρινών Βιβλιοπαχνιδισμάτων στην Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, η οποία στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 15 Ιουλίου, άκουσαν το παραμύθι «Ποτέ μην τα παρατάς» και γνώρισαν την συγγραφέα του παραμυθιού και δασκάλα Ελένη Ηλιάδου-Πολυκαρπίδη και μαζί της ζωγράφισαν, έπαιξαν και τραγούδησαν....
25 Ιουλίου, 2019 - 19:40

Τα “Βιβλιοπαιχνιδίσματα” της Ι.Μ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Τα “Βιβλιοπαιχνιδίσματα” της Ι.Μ. Χαλκίδος

Συνεχίζονται οι εποικοδομητικές συνάξεις των καλοκαιρινών Βιβλιοπαχνιδισμάτων στην Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, η οποία στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 15 Ιουλίου, άκουσαν το παραμύθι «Ποτέ μην τα παρατάς» και γνώρισαν την συγγραφέα του παραμυθιού και δασκάλα Ελένη Ηλιάδου-Πολυκαρπίδη και μαζί της ζωγράφισαν, έπαιξαν και τραγούδησαν.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, με ευκαιρία την αφήγηση του παραμυθιού «Το δέντρο που είχε φτερά», τα παιδιά φύτεψαν «το δέντρο της παρέας» στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Δημητρίου.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, το θέμα της δράσης ήταν εμπνευσμένο από το βιβλίο μαγειρικής «Εννιά παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα» και τα παιδιά, με την συμμετοχή του Οικον. Ιωάννη Φαφούτη και της Καθηγήτριας κ. Φωτεινής Καπαγιάννη έφτιαξαν γλυκίσματα, τραγούδησαν, μαζεψαν τρόφιμα και ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων