11/12/2021 11/12/2021 Ένα όνειρο πολλών χρόνων είναι προς υλοποίηση στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας στην Κασσιώπη, καθώς με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Κερκύρας, Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ανεγείρεται ναός στην μνήμη των προστατών της νεολαίας Αγίων Δημητρίου και Νέστορος. Μετά από την ριζική ανακαίνιση της τραπεζαρίας και των δωματίων για το προσωπικό, όπως επίσης...
11 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2021 - 22:36

Θεμελιώθηκε ο ναός των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Διαδώστε:
Θεμελιώθηκε ο ναός των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Ένα όνειρο πολλών χρόνων είναι προς υλοποίηση στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας στην Κασσιώπη, καθώς με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Κερκύρας, Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ανεγείρεται ναός στην μνήμη των προστατών της νεολαίας Αγίων Δημητρίου και Νέστορος.

Μετά από την ριζική ανακαίνιση της τραπεζαρίας και των δωματίων για το προσωπικό, όπως επίσης και την ανάπλαση του χώρου άθλησης και το ξεκίνημα της ανακαίνισης των σπιτιών φιλοξενίας των παιδιών, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ανεγείρεται ναός στην μνήμη των προστατών της νεολαίας Αγίων Δημητρίου και Νέστορος. Ο ναός θα έχει τον ρυθμό της μονόκλιτης βασιλικής, όπως συνηθίζεται στην κερκυραϊκή ναοδομία και θα επενδυθεί με πέτρα από την περιοχή των Σινιών.


Ο θεμέλιος λίθος τέθηκε από τον Μητροπολίτη Κερκύρας με τον αγιασμό, κατά την καθιερωμένη ακολουθία της Εκκλησίας, το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων