15/11/2020 15/11/2020 Στο πρώτο τους διαδικτυακό Κατηχητικό συμμετείχαν χθες, Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, τα κορίτσια των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, με την ευχή και την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. 107 κορίτσια, συνδεδεμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα zoom, παρακολούθησαν ζωντανά το μάθημα του Κατηχητικού: άκουσαν από τις κατηχήτριές τους για...
15 Νοεμβρίου, 2020 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 9:51

Τηλεκατηχητικά τον καιρό της πανδημίας

Διαδώστε:
Τηλεκατηχητικά τον καιρό της πανδημίας

Στο πρώτο τους διαδικτυακό Κατηχητικό συμμετείχαν χθες, Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, τα κορίτσια των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, με την ευχή και την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

107 κορίτσια, συνδεδεμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα zoom, παρακολούθησαν ζωντανά το μάθημα του Κατηχητικού: άκουσαν από τις κατηχήτριές τους για την παρουσία και την ειδική αποστολή των αγίων αγγέλων στη ζωή των πιστών, παρακολούθησαν προβολή σε power point για τα τάγματα των αγίων αγγέλων, έπαιξαν παιχνίδια memory και παρατηρητικότητας, πήραν οδηγίες για την κατασκευή μολυβοθήκης, καθώς και μια συνταγή για την παρασκευή νηστήσιμων κουλουριών με πορτοκάλι.

Τα κορίτσια συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ενώ οι γονείς τους επικρότησαν ένθερμα το όλο εγχείρημα.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις των Κατηχητικών θα συνεχιστούν… γιατί ο λόγος του Θεού, όπως είπε ο μεγάλος των εθνών Απόστολος Παύλος, «ου δέδεται»…. δεν δένεται, δεν περιορίζεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων